Obres d'art
Cerca per
 

El arte de gobernar según Peter Drucker

El arte de gobernar según Peter Drucker
Editorial: Gestión 2000
Autor: Guido Stein Martinez
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 19,95€

En l'edició actualitzada d'aquest clàssic de la literatura empresarial, el professor del IESE Guido Stein remira les aportacions en matèria d'adreça d'empreses del pensador Peter Drucker, un dels grans del management, des d'una visió contemporània i global, molt adequada en aquests temps turbulents.

"Com s'ha d'utilitzar el llibre? Espero que, en primer lloc i sobretot, ajudi als directius en el seu important treball. I, després, fomenti la DISCIPLINA del management: com Stein subratlla, elaborar-la ha estat no només un dels meus objectius essencials, sinó també, probablement, el meu assoliment principal i més important."
Peter F. Drucker

"He gaudit llegint de cap a cap el llibre de Guido Stein sobre l'adreça de les organitzacions en general i especialment sobre la gestió de les empreses. Ni Drucker ni Stein volen ser teòrics del management. Han observat el comportament humà en les organitzacions empresarials i unes vegades suggereixen i unes altres recomanen sobre estructures (“les reunions són per definició una concessió a l'organització deficient”), sobre persones (“no existeixen persones capaces en general, sinó en tasques concretes”), etc. No m'imagino a un empresari, a un executiu o a un directiu que es aprecii de ser-ho que no posi entre els seus llibres de capçalera a aquest. Llegir a Guido Stein ha estat una aventura gojosa, entretinguda i instructiva. Aviat serà un clàssic de la literatura empresarial i obra de referència."
Lluís Valls-Taberner, ExPresident de la Junta d'accionistes del Banc Popular

"Peter Drucker sempre serà actual i hem d'agrair a Guido Stein que ens ho recordi i ens ho porti sense deformacions. En aquests temps en què les escoles de direcció d'empreses més destaques del món aposten clarament per la rellevància i l'aplicabilitat del coneixement empresarial, el pensament de Peter Drucker torna a ser el referent inqüestionable per els qui treballen en aquest camp."
Pedro Nueno, professor del IESE.
 

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017