Obres d'art
Cerca per
 

Toma de decisiones empresariales

Toma de decisiones empresariales
Editorial: Marcombo
Autor: Luis Pineda
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 8,40€

 

L'ús de mètodes de predicció per conèixer els comportaments econòmics i socials s'ha tornat una activitat quotidiana i fonamental per a la presa de decisions en qualsevol camp, però, moltes d'aquestes tècniques requereixen coneixements profunds d'estadística i matemàtica. Aquest llibre ha estat pensat i escrit per a tots aquells comptadors, economistes, administradors, investigadors, empresaris, professionals i lectors no especialitzats que necessiten d'aquestes tècniques i no dominen conceptes avançats d'estadística i matemàtica. De manera senzilla, didàctica i pràctica, recolzant-se en el full de càlcul del programa Excel, exemples resolts i problemes d'aplicació, trobarà explicats aquí, des fonaments bàsics d'estadística i una introducció al maneig de sèries temporals, fins a tècniques bàsiques i avançades de pronòstics .

Presenta tècniques bàsiques de pronòstic com el mètode de la taxa mitjana de creixement i el de la correlació i tendència; sèries amb patró lineal, exponencial i logarítmica; tècniques de mitjanes mòbils, simples i dobles.

Explica tècniques avançades de pronòstic: el mètode de suavització exponencial, simple i doble, models economètrics, models de regressió simple i múltiple, la tècnica de Koyck i de Almon, i mètode de Box-Jenkins.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017