Obres d'art
Cerca per
 

De sapos a príncipes

De sapos a príncipes
Editorial: Graó
Autor: J. Grinder i R. Bandler
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 14,00€

 

Recull la transcripció del seminari de PNL que durant anys van impartir Grinder i Bandler per tot el món.

Aquesta obra reprodueix fidelment l'art i l'estil incomparable dels creadors de la PNL, i abasta, entre altres temes, els mecanismes de l'experiència sensorial i de comunicació eficaç, tècniques de canvi personal i el mètode del reenquadrament.

"La PNL representa tal enorme salt quàntic en la nostra comprensió de la conducta humana i de la comunicació, que fa que la major part de les teràpies i sistemes educatives semblin obsolets".

Steve Andreas.

"Que avorrit és anar d'una creença limitant a una altra, i quina alegria llegir a Bandler i Grinder, que no creuen en res i no obstant això usen de tot! Com calçada amb les botes de set llegües, la PNL porta la teràpia i el creixement personal molt lluny, molt més lluny que qualsevol altre enfocament previ ".

Barry Stevens

JOHN GRINDER & Richard Bandler són els creadors de la Programació Neuro-Lingüística, de la qual existeixen més de dues-centes organitzacions repartides per tot el món.

La PNL nació als anys setanta com a resultat de la col · laboració entre un professor de lingüística de la Universitat de Califòrnia (Grinder) i un jove estudiant de psicologia de la mateixa universitat (Bandler).

Junts van estudiar a tres extraordinaris psiquiatres: Fritz Perls, creador de la Gestalt; Virginia Satir, famosa pels seus èxits en teràpia familiar, i Milton Erickson, el hipnoterapeuta més reconegut al món.

Grinder i Bandler van prendre els patrons d'aquests tres genis, els depurar i van construir un elegant model, la PNL, que pot emprar-se, d'una banda, per modelar l'excel · lència, i de l'altra, per a la comunicació eficaç, el creixement personal i l'aprenentatge accelerat.

Junts o separats, Grinder i Bandler imparteixen per tot el món cursos i seminaris de PNL i comunicació eficaç.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017