Obres d'art
Cerca per
 

El método Lean Startup

El método Lean Startup
Editorial: Deusto
Autor: Eric Ries
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 21,95€

 

El mètode Lean Startup suposa un nou enfocament que s'està adoptant a tot el món per canviar la manera com les empreses creen i llancen els seus productes.

Eric Ries defineix una startup com una organització dedicada a crear alguna cosa sota condicions d'incertesa extrema. Això es compleix tant per a aquelles persones que treballen en el garatge de casa com per a un grup de professionals experimentats d'una de les empreses que apareixen en el rànquing de la revista Fortune. El que tots tenen en comú és la missió de traspassar la incertesa per trobar el camí cap a un negoci sostenible.

L'enfocament que l'autor ens mostra a El mètode Lean Startup fa que les empreses siguin més eficients en l'ús del capital i que donin suport de manera més efectiva la creativitat humana. Es tracta de posar en marxa diverses pràctiques que escurcen el cicle de desenvolupament del producte, mesuren el progrés real sense recórrer als indicadors vanitosos i ajuden a entendre què és el que realment volen els consumidors.

A més, aquest mètode permet a l'empresa canviar de direcció amb agilitat i alterar ¡els plans minut a minut.

 

 

En lloc de malgastar temps dissenyant elaborats plans de negoci, el mètode Lean Startup ofereix als emprenedors d'empreses grans i petites la millor manera per posar a prova de forma contínua la seva visió, per adaptar-la i ajustar-la abans que sigui massa tard.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017