Obres d'art
Cerca per
 

Lean thinking

Lean thinking
Editorial: Gestión 2000
Autor: D. Jones, J. Womack
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 34,85€

D'aquest llibre s'han venut centenars de milers d'exemplars en una dotzena de països. Avui, aproximadament 7 anys després de la publicació de la primera edició, i donada l'àmplia evidència que el món empresarial ho segueix trobant cada vegada més rellevants, és més evident que mai que el pensament és l'eina individual més poderosa que tenim a la nostra disposició per crear valor i, al mateix temps, eliminar els balafiaments en qualsevol organització.

Mentre que les economies han experimentat grans canvis, els mercats borsaris s'han esfondrat i les companyies més famoses dels anys noranta han seguit una difícil trajectòria, els exemples descrits en el llibre liderats per Toyota han seguit la seva metòdica marxa d'èxit en èxit, per mitjà de la creació d'un valor autènticament sostenible per als seus clients, els seus empleats i els seus propietaris.

En aquesta edició revisada i actualitzada, a més de l'abundància de material pràctic que incorporava la primera edició, Womack i Hones ens expliquen la història de l'avanç permanent del pensament fins avui, i també comparteixen amb nosaltres tota una gamma de noves eines dirigides a l'aplicació reeixida del pensament.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017