Obres d'art
Cerca per
 

Retail coaching

Retail coaching
Editorial: Profit
Autor: Benoit Mahé
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 15,00€

Aquest llibre explica les millors tècniques del coaching i de la PNL (Programació Neuro-Lingüística) aplicades a la formació de personal en el sector del comerç de manera pràctica i amena, lliurant així les claus per a una productivitat sostenible.

El retail coaching s'està imposant en les cadenes de botigues com la disciplina que ajuda a incrementar la productivitat dels equips, d'acord amb compromís i formació. Els mètodes de treball descrits en el llibre permeten un alineament entre els objectius d'empresa i els reptes individuals, entre el quadre de comandament de la botiga i el compromís de cada persona. Com convertir-se en un líder-coach capaç d'acompanyar els seus equips cap al seu millor nivell?

Què passaria amb el nostre client si sentís en cada dependent de la botiga a una persona realitzada, implicada, que escolta "de veritat" i l'ajuda no només a realitzar la seva compra, sinó a revelar necessitats latents dins de la bombolla de la venda, amb una experiència de compra més gratificant? Com acompanyar a l'emprenedor en el comerç?

       Un tema d'actual interès a causa de la crisi global de consum. Tant des del punt de vista comercial / màrqueting com de recursos humans.

       Benoit Mahe és l'autor de referència del sector a nivell europeu: a google, més de 50% de la primera pàgina de cerca amb les paraules "retail coaching" es refereixen a l'autor.

       Explica la clau de l'èxit del segle XXI en la vida personal i professional: generar el context per a les relacions humanes.

       Compte amb pròleg de Luis Carchak, President de ICF Espanya i elogis de Pascual Montañés (Professor de l'Institut d'Empresa), Gustavo Bertolotto (Precursor de la PNL a Espanya), Eduardo Tormo (director general de Tormo i Associats), Enrique Sesé (Director de màrqueting de la revista Distribució Actualitat) i Marta Sanchez Serrano (Global Retail Director PepeJeans).

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017