Obres d'art
Cerca per
 

Los primeros 90 días

Los primeros 90 días
Editorial: Deusto
Autor: Michael Watkins
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 24,85€

El president té 100 dies de prova. Vostè té 90. L'acaben d'ascendir a un lloc de lideratge nou. Encara no sap a quins reptes s'haurà d'enfrontar ni com els superarà. L'única cosa que sap és que té tres mesos per dominar el lloc i avançar o fracassar.

Aquest llibre és una guia que l'indicarà com assumir les seves responsabilitats de forma ràpida i efectiva durant els períodes de transició professionals crítics, tant si és la primera vegada que assumeix un lloc d'adreça com si li han ascendit a director general recentment.

Els primers 90 dies, escrit pel destacat expert en transicions de lideratge Michael Watkins, assenyala estratègies comprovades que reduiran espectacularment el temps necessari per aconseguir el que l'autor denomina llindar de rendibilitat: el punt en el qual l'empresa el necessita tant a vostè com vostè la necessita a ella.

Tant si ha d'engegar una empresa nova com si ha de conservar una unitat d'alt rendiment, els primers 90 dies l'ajudarà a desenvolupar un pla per accelerar la transició que s'adapti a les seves circumstàncies.

El llibre es basa en tres anys d'investigació de transicions a tots els nivells i de treball pràctic en el disseny de programes de transició per oferir exemples i eines que li mostraran com:

· Avaluar els seus punts forts i febles i identificar les vulnerabilitats personals.
· Diagnosticar la seva situació i comprendre els reptes i les oportunitats que planteja.
· Negociar una relació de treball productiva amb el seu cap.
· Assegurar victòries inicials que estableixin credibilitat i donin impuls.
· Construir el seu equip i connectar amb coalicions de suport influents.

Els primers 90 dies refuta la creença dominant que s'hauria d'abandonar a la seva sort als nous capdavanters i detalla un enfocament de planificació proactiva que pot portar a bon port la carrera professional d'una persona i garantir el futur d'una empresa.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017