Obres d'art
Cerca per
 

El cuadro de mando integral

El cuadro de mando integral
Editorial: Gestión 2000
Autor: David Norton
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 21,95€

Nova i revisada edició del llibre de referència sobre l'estratègia empresarial. Quadre de Comandament Integral (CMI) és un revolucionari i innovador sistema de gestió orientat a canalitzar energies, habilitats i coneixements específics dels col·laboradors d'una organització, cap a la consecució d'objectius estratègics a mitjà i llarg termini.

Kaplan i Norton demostren la forma en què els alts executius de sectors com la banca, el petroli, les assegurances i la distribució estan utilitzant el Quadre de Comandament Integral, tant per guiar la gestió actual com per marcar objectius futurs. Ens mostren la forma d'utilitzar mesures en quatre categories: actuació financera, coneixement del client, processos interns i formació i creixement. Així mateix, ens revelen de què forma utilitzar el CMI com a sistema de formació i ens indica els passos necessaris perquè qualsevol directiu pugui construir el seu propi.

"El Quadre de Comandament Integral" és una potent i útil eina que permet l'enteniment continu entre la formulació i implantació de l'estratègia i la realització del control de gestió, equilibrant la perspectiva de mercat amb la perspectiva interna de l'empresa."
Javier González-Úbeda Rico, Institut d'empresa

"El Quadre de Comandament Integral" és un instrument molt útil per a l'empresa en complementar els indicadors de control tradicionals amb indicadors financers i no financers que mesuren els assoliments estratègics des del punt de vista dels clients, els processos de negocis, els accionistes i la innovació i aprenentatge. Vicente Ripoll (Universitat de València) i Tomás Belada (Ford Espanya)

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017