Obres d'art
Cerca per
 

Empresas que sobresalen (4a ed.)

Empresas que sobresalen (4a ed.)
Editorial: Gestión 2000
Autor: Jim Collins
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 19,95€

Com poden sobresortir les empreses?, quins són les característiques diferenciadores universals que fan que una companyia pugui sobresortir respecte a les altres?

Després d'un ampli estudi, Collins i el seu equip d'investigació van identificar una sèrie d'empreses que van experimentar un important progresso fruit dels seus magnífics resultats i que, a més, els van mantenir durant almenys quinze anys. Després de donar el salt, aquestes empreses van generar una rendibilitat acumulada de les accions que va superar al mercat borsari en general, en una mitjana de set vegades durant quinze anys, millor que el doble dels resultats obtinguts per un índex, compost per les principals empreses del món, incloses Coca-cola, Intel, General Electric i Merck.

L'equip d'investigació va contrastar les diferències existents entre aquest grup d'empreses, i un altre que no ho havia aconseguit En què es diferenciaven entre si?, per què unes es van tornar molt rendibles i unes altres no? Durant cinc anys es va analitzar l'historial de les vint-i-vuit empreses de l'estudi. Després de valorar muntanyes de dades i milers de pàgines d'entrevistes, Collins i el seu equip van descobrir les claus determinants de la grandesa, o el que és el mateix: per què algunes empreses sobresurten i unes altres no.

Les conclusions, plasmades en aquest llibre, sorprendran i donaran llum sobre totes les àrees de l'estratègia i la pràctica de la gestió:

• El lideratge necessari per dirigir una empresa
• El concepte d'eriçó (simplicitat dins dels tres cercles).
• Cultura de la disciplina
• Acceleradors de tecnologia
• El disc i l'espiral de declivi

Aquest llibre, triat per mitjans de referència com un dels millors de la passada dècada, està considerat com la fórmula per a l'èxit de qualsevol empresa. Per tant, qui pot permetre's ignorar les seves conclusions?

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017