Obres d'art
Cerca per
 

Descubre al comercial que llevas dentro

Descubre al comercial que llevas dentro
Editorial: Fundación Confemetal
Autor: Miguel Ángel Martín
Disponibilitat: En estoc
Preu: 18,00€

Aquest manual té com a objectiu facilitar la seva activitat comercial, la seva activitat venedora, descobrint a el “comercial” que tot s'humà porta dins. És una guia per tots aquells que desitgen constituir una empresa, desenvolupar-se professionalment o dedicar-se a l'activitat comercial. Advocats, metges, economistes, lampistes, electricistes, comerciants, etc. Tindran en aquest llibre el descobridor de les seves virtuts comercials.
No n'hi ha prou amb tenir un bon producte per vendre, no n'hi ha prou amb tenir una formació excel·lent o coneixements especialitzats: l'important és saber vendre i saber vendre's. Es pot ser un excel·lent professional, es pot disposar d'idees i projectes brillants però si no se sap vendre de gens serveix. No sempre els millors productes o els millors professionals són els més valorats o demandats pel mercat. Els clients i el mercat compren i demanden els productes i serveis que són millor venuts.
El llibre, mitjançant històries de la vida corrent, narra les múltiples vendes innates que fem les persones en la nostra vida personal per després traslladar-les a la vida professional i així mostrar els passos i els camins per tenir èxit al món comercial. Ja mai més es podrà dir que algú no serveix per vendre perquè cada dia l'ésser humà realitza innombrables vendes de manera innata.
Descobreixi al comercial que porta dins i gaudi venent!

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017