Obres d'art
Cerca per
 

PONENCIAS. Métase al público en el bolsillo

PONENCIAS. Métase al público en el bolsillo
Editorial: Fundación Confemetal
Autor: Ana Isabel Córcoles
Disponibilitat: En estoc
Preu: 11,90€

Cada vegada són més les empreses que solen organitzar esdeveniments corporatius, comptant amb la participació de ponents experts en la matèria.
Les exposicions públiques d'informes o ponències tenen com a principal objectiu satisfer les expectatives dels clients, augmentar la quota de mercat i, òbviament, aconseguir un major nombre d'assistents perquè l'esdeveniment sigui rendible.
L'empresa i el ponent formen, a priori, el binomi perfecte. L'empresa desitja comptar amb la participació de l'expert i aquest, al seu torn, se sent satisfet que l'empresa expliqui assíduament amb ell. De fet, el ponent, ja sigui professional independent o representant d'una societat mercantil, també té ocasió de donar-se a conèixer davant l'audiència i millorar el seu estatus personal i professional.
Tan perjudicial pot ser per a l'empresa i per a l'expert una ponència freturosa de continguts interessants, com l'exposició oral d'algú que, sabedor de la seva gran experiència i vàlua professional, es “tira a la piscina sense xarxa” i prefereix deixar-se portar per la improvisació.
L'objectiu d'aquest llibre no és el d'ensenyar-li a fer vistoses presentacions de *PowerPoint ni el d'organitzar un esdeveniment corporatiu, sinó el de reflectir les percepcions i sensacions del gran públic davant un magnífic orador. De fet, de què serveixen les projeccions visuals amb impacte si alguns oïdors prefereixen escoltar al ponent amb els ulls tancats per evitar la dispersió d'idees, emocions, sensacions i coneixements, com si d'una obra musical es tractés?
Al llarg de la seva lectura, l'autora explica els errors més comuns comeses en les exposicions públiques i com seguir amb èxit els passos de grans conferenciants que, com vostè, també van tenir la seva primer experiència en presentar públicament un brillant projecte davant el Consell d'Administració.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017