Obres d'art
Cerca per
 

La travesía

La travesía
Editorial: Alienta
Autor: Gustavo Piera
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 12,00€

Aquesta història s'inicia a Las Palmas de Gran Canària, punt tradicional de partida dels navegants que travessen l'Atlàntic aprofitant el corrent favorable dels vents alisis, rumb a l'Havana. Quan les amarres es deixen anar i el perfil de la illa es perd a la llunyania, comença l'aventura diària de sortejar les dificultats que ofereix alta mar. Tot sembla organitzat i planificat acuradament, fins a l'últim detall, des de la composició de la pròpia tripulació fins als recursos, les veles, la ruta, els elements electrònics... Gens hauria de fallar.

No obstant això, la mar amaga molts obstacles imprevisibles que no és fàcil vèncer. Enmig de l'oceà, els problemes s'acumulen i la moral col·lectiva decau ràpidament. Les situacions es precipiten, les detallades previsions realitzades abans de salpar fallen una després d'una altra... i la tripulació necessita imperativament que les coses funcionin. No obstant això, les dificultats no fan més que agreujar-se. Els sis personatges s'enfronten a elles de maneres distintes. La pròpia diversitat de visions de la tripulació obliga a cada membre de l'equip a ser flexible: diferents vies poden conduir a solucions igualment vàlides.

En definitiva, la iniciativa, la creativitat i l'energia es converteixen en les millors armes per fer front a les noves situacions. I, al costat d'elles, la serenitat i la paciència són les actituds crucials per abordar la manera de solucionar els problemes a cada moment.Les aventures diàries aniran desgranant els secrets del treball en equip i dels rols personals en cada microcosmos social, i revelaran les claus per exercir-los amb eficàcia. La travessia, com aquest viatge avanci que és la vida, exigeix un aprenentatge constant. I són les lliçons del camí les que tanquen les claus per aconseguir l'objectiu, per canviar intencions per accions, allunyant la temptació de retrocedir cap al port de partida.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017