Obres d'art
Cerca per
 

Empatía. Ponte en su lugar

Empatía. Ponte en su lugar
Editorial: Fundación Confemetal
Autor: Ana Isabel Córcoles
Disponibilitat: En estoc
Preu: 11,90€

L'empatia, encara sent una extraordinària habilitat social de comunicació, no està tan estesa entre les persones com caldria esperar, a tenor dels problemes que sorgeixen en el dia a dia en l'àmbit laboral.
Què és l'empatia?, para què serveix?, quan cal posar-la en pràctica?, quins avantatges genera l'ús continuat d'aquesta habilitat en propis i estranys? Per què ens costa tant exposar la nostra idea a caps i companys, amb el bona que és? Per què cada vegada ens sentim més desbordats pels problemes, fins al punt de pensar que gens surt bé? Per què quan més estressats estem, els problemes comencen a sorgir del no-res?
D'entre totes les habilitats socials necessàries per establir sòlides i duradores relacions interpersonals, sense cap dubte, l'empatia és l'estel de la corona.
A través d'aquest llibre, l'autora se servirà de casos reals amb noms ficticis per demostrar la importància d'aquesta habilitat en la relació amb clients interns i externs. D'igual forma, amb els exemples mostrats, els lectors s'adonaran de com un determinat problema pot deixar de ser-ho utilitzant i desenvolupant comportaments empàtics.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017