Obres d'art
Cerca per
 

Escucha eficaz. La clave de la comunicación

Escucha eficaz. La clave de la comunicación
Editorial: Fundación Confemetal
Autor: Jim Dugger
Disponibilitat: En estoc
Preu: 11,90€

La comunicació és un carrer de dos sentits. Normalment, quan analitzem la comunicació estem pensant únicament a parlar.
No obstant això, escoltar és tan o més important. És bastant simple, la comunicació fracassa si algú no escolta. Malgrat la seva importància, se li presta molt poca atenció a aprendre com escoltar eficaçment. Mentre els pares els diuen als seus fills com han d'escoltar, ells mateixos no proporcionen un bon exemple sobre aquest tema. I a les escoles no ho ensenyen, en tant s'aprèn a llegir, escriure i a sumar. Així que, quan es tracta de com aprendre a escoltar, la majoria de les persones aprenen per si mateixes.

Aquest llibre presenta cinc formes de millorar les seves habilitats d'escolta. Coneixerà els quatre tipus d'escolta i com superar les barreres emocionals i les distraccions mentals i físiques que disminueixen la seva capacitat per escoltar. Vostè també aprendrà a com interpretar la comunicació no verbal, el llenguatge corporal, i com respondre amb frases judicioses, els missatges “jo”, i les preguntes obertes, tècniques provades utilitzades freqüentment pels bons oïdors.

Encara que és un procés que porta temps, paciència i pràctica, aprendre a ser un bon oïdor té les seves recompenses en el treball i en la vida privada. Li permet comprendre millor el que les persones del seu voltant estan dient realment, el seu cap, els seus companys, els seus empleats, la seva parella, els seus pares, fins i tot els seus fills. També disminueix les possibilitats d'un conflicte amb els altres.

Finalment, l'escolta eficaç li dóna la base per trobar la satisfacció i l'èxit tant en la seva vida privada com a laboral.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017