Obres d'art
Cerca per
 

La llamada en frío para captar nuevos clientes

La llamada en frío para captar nuevos clientes
Editorial: Fundación Confemetal
Autor: Addenda BFS
Disponibilitat: En estoc
Preu: 14,00€

És la trucada en fred una activitat similar a la venda telefònica?, es pot fer aquesta activitat sense preparació, com qualsevol trucada particular?, és necessari disposar d'eines, materials, equips, etc., per fer aquestes trucades?
Al llarg del present llibre es responen aquestes preguntes i molts altres dubtes que puguin sorgir a aquells que hagin de realitzar, com a labor professional, cridades en fred de captació de clients per a les seves organitzacions.
Per a això es planteja un procés de treball que permetrà que els “actors” de les trucades siguin conscients de la importància de preparar-se abans de la trucada, disposar dels recursos materials més idonis, dels instruments que facilitin aquesta labor, de les habilitats i capacitats que es poden desenvolupar i adquirir, etc.
És a dir, en aquest llibre es plantegen una sèrie d'elements d'aplicació i tècniques concretes perquè puguin ser utilitzats en la labor diària a realitzar per a la captació de clients a través de les trucades en fred.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017