Obres d'art
Cerca per
 

¡Olvida las técnicas de venta! Otra forma de vender

¡Olvida las técnicas de venta! Otra forma de vender
Editorial: Fundación Confemetal
Autor: Carlos Rosser
Disponibilitat: En estoc
Preu: 17,99€

Cada client és un món... Una cosa és la teoria i una altra la pràctica... Amb el client davant la teoria no funciona...”. Aquest tipus de frases, i altres similars, són els comentaris típics dels venedors amb èxit en analitzar les tècniques de vendes. I no els falta raó. Davant cada client i els diferents problemes que cadascun planteja, el venedor amb èxit se serveix de la seva experiència i la seva intuïció per trobar la frase justa en el moment oportú, i aconseguir la venda. “Aquesta és la realitat... i la resta són contes”. Una altra frase típica d'aquest tipus de venedors en contrastar la seva forma de vendre amb el que aconsellen les tècniques de vendes.

Per això, en forma realista i amena, aquest llibre ensenya la manera d'entrenar i potenciar la intuïció comercial per vendre més. Es tracta d'un llibre diferent a tot l'escrit sobre vendes. Els caps de vendes, directors comercials i venedors que ho llegeixin comprovaran que, per una vegada, la teoria pot portar-se a la pràctica. Perquè es transmet una teoria basada en un benefici real que gens té a veure amb les clàssiques tècniques de vendes.

Precisament perquè cada client és un món i cada entrevista comercial és diferent, per vendre més cal oblidar-se de les tècniques de vendes i prendre en consideració altres factors. Aquests factors s'exposen a través de la història d'un venedor, Raúl Arribas, que rep trucades telefòniques d'un extraterrestre per ensenyar-li una altra forma de vendre i guanyar més diners.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017