Obres d'art
Cerca per
 

Trabajo en equipo. ¿Problemas? Resuélvalos en equipo

Trabajo en equipo. ¿Problemas? Resuélvalos en equipo
Editorial: Fundación Confemetal
Autor: Jesús García
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 11,90€

Tant si els qui formen l'equip o l'equip mateix, es tracti de principiants o experimentats, a tots, persones individuals i equips, se'ls plantegen problemes. En realitat, alguns equips existeixen solament per desentranyar i resoldre els problemes. No és d'estranyar que resoldre problemes signifiqui dues coses: la realitat de la vida en equip i una habilitat fonamental del propi equip.

A través de les pàgines d'aquest llibre tindrà la possibilitat de millorar les seves habilitats per resoldre problemes. Descobrirà nous camins per identificar i definir els problemes, tècniques per generar noves idees, consells per seleccionar la millor idea i com transformar-la en una solució que el seu equip pugui aplicar normalment. A més, aprendrà com fer front a problemes que es presenten dins de l'equip, així com a tractar amb els desafiaments ètics que es presenten en el lloc de treball.

Per descomptat, en un llibre de treball no es troben tots els camins per resoldre tots els problemes que presenta la realitat diària. Resoldre problemes en equip, per naturalesa, és un procés de col·laboració. De tota manera, els qüestionaris i els exercicis continguts en aquestes pàgines li ajudaran a reflexionar sobre els problemes del seu equip i a considerar noves propostes que puguin contribuir a trobar solucions d'equip.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017