Obres d'art
Cerca per
 

Empresa Creativa

Empresa Creativa
Editorial: Granica
Autor: Franc Ponti
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 14,00€

 

Es tracta, sens dubte, d’un dels textos més influents dels últims anys en creativitat aplicada a l’empresa. Conté explicacions pràctiques i detallades de diverses metodologies de generació d’idees, i especialment de l’IDEART, una tècnica creativa divertida i original que consisteix en l’ús d’imatges artístiques com a estímul creatiu. El llibre, a més, analitza les claus de les empreses innovadores i proposa un model de gestió de la innovació.

La empresa creativa és un excitant llibre sobre el pensament creatiu, que entreté, diverteix i explica amb claredat per què serveix la creativitat en les organitzacions. La seva lectura és una invitació a l’aventura, al pensament salvatge, al desafiament constant de barreres, bloquejos i impediments, a la feina excitant i motivadora, al descobriment constant.

La empresa creativa compta amb un interessant pròleg de Michael Michalko, un dels experts sobre creativitat amb més renom internacional, autor dels aclamats llibre Thinkertoys i Cracking Creativity.

Fins al moment, Ediciones Granica ha llençat al mercat cinc edicions diferents del llibre.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017