Obres d'art
Cerca per
 

Empresa familiar: aspectos jurídicos y económicos

Empresa familiar: aspectos jurídicos y económicos
Editorial: Deusto
Autor: Juan Corona
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 29,95€

L'estudi de les empreses familiars és especialment complex ja que suposa la utilització de diversos prismes: el de l'economia, el dret, la psicologia, etc. Precisament per aquesta raó l'accés a una bibliografia completa sobre el tema pot resultar complicat. Enfront d'aquesta realitat, l'aparició d'un text universitari sobre empresa familiar, com el qual el lector té a les seves mans, pot convertir-se en un instrument extremadament útil, no només per als alumnes que cursin aquesta disciplina universitària sinó també per a tots aquells estudiants interessats en el tema, sense oblidar-nos dels professionals: economistes, consultors, advocats, i dels propis empresaris familiars.

Aquesta obra planteja de forma seriosa i rigorosa la pràctica totalitat de les qüestions rellevants a l'efecte de l'estudi de la realitat d'aquest tipus de companyies. A més, el text combina les aportacions d'un nodrit grup de directors i professors de Càtedres d'empresa Familiar de les universitats espanyoles, juntament amb les aportacions de reconeguts professionals en la matèria.

Aquest llibre, a causa de l'amplitud i interès dels temes analitzats i a l'experiència i coneixements dels seus autors, es va a convertir, sens dubte, en referència ineludible per a tots els interessats en l'empresa familiar.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017