Obres d'art
Cerca per
 

El arte de cautivar

El arte de cautivar
Editorial: Gestión 2000
Autor: Guy Kawasaki
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 17,95€

Aconseguir captivar, tal com ho defineix Guy Kawasaki, el gurú dels negocis, no consisteix a manipular a la gent. Es tracta, no obstant això, de transformar situacions i relacions humanes.

Suposa convertir l'hostilitat en civisme perquè al final derivi en afinitat. Consisteix, en definitiva, a convertir als escèptics i cínics en creients, i als indecisos en fidels.

Una persona pot ser captivada en una mera transacció comercial, una negociació d'alt nivell o amb una simple actualització d'estat en Facebook. Captivar d'una manera correcta té més poder que la persuasió tradicional, la influència o les diverses tècniques comercials conegudes fins ara.

Aquest llibre li explica totes les tàctiques que necessita conèixer per preparar i iniciar una estratègia que captivi als seus clients, els seus empleats i fins i tot al seu cap. A més, li ajudarà a superar els mals hàbits arrelats en altres persones i a desafiar la suposada «saviesa de la multitud».

Els ensenyaments que ens mostra Kawasaki en aquesta obra són fruit, en gran part, dels anys que ha treballat en Apple, una de les multinacionals més captivadores de tots els temps, i també de la seva llarga experiència com a empresari.

Hi ha poques persones al món més qualificades que ell per ensenyar a la gent com captivar.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017