Obres d'art
Cerca per
 

Ha llegado la hora de montar tu empresa

Ha llegado la hora de montar tu empresa
Editorial: Deusto
Autor: A. Suárez Sánchez-Ocaña
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 17,95€

Escrit en un estil amè i desenfadat, allunyat de tecnicismes i sense perdre de vista en cap moment la crua realitat del mercat i la falta crònica d'ajudes als emprenedors al nostre país.

Ha arribat l'hora de muntar la teva empresa és una excel·lent eina per asseure les bases d'una futura empresa o bé per consolidar la ja existent. De la mà d'Alejandro Suárez Sánchez-Ocaña, un dels nostres més destacats emprenedors i inversors, aprendràs totes les claus de la creació d'empreses i obtindràs tota la informació necessària per portar a bon port la teva idea de negoci, incloent recomanacions i consells que només pot donar-te, amb la seva equilibrada ració d'èxits i de fracassos, qui ha transitat en múltiples ocasions per l'estret camí de la emprenedoria.

A les pàgines d'aquest llibre, el seu autor ens ofereix tots els coneixements que ens seran imprescindibles sobre els tipus d'empresa que poden crear-se, els tràmits administratius requerits, l'elaboració del pla d'empresa o la recerca de finançament, al mateix temps que ens dóna la seva opinió sobre qüestions cabdals a l'hora de muntar una empresa: sol o amb socis? la meva idea de negoci és viable? hauria de deixar aconsellar-me per un consultor? tinc esperit emprenedor? què ocorre si fracàs? Preguntes que un sol plantejar-se abans de fer el pas definitiu, però que ningú s'atreveix a contestar.

En definitiva, una obra imprescindible destinada a convertir-se en el pla de ruta dels nous emprenedors que tant necessita el nostre país. Si a tu també t'ha arribat l'hora de muntar la teva empresa, aquí tens el teu primer soci.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017