Obres d'art
Cerca per
 

¿Quién se ha llevado mi queso?

¿Quién se ha llevado mi queso?
Editorial: Empresa Activa
Autor: Spencer Johnson
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 8,50€

Hi havia una vegada dos ratolinets i dos homenets que vivien en un laberint. Aquests quatre personatges depenien del formatge per alimentar-se i ser feliços. Com havien trobat una habitació repleta de formatge, van viure durant un temps molt contents. Però un bon dia el formatge va desaparèixer...

Aquesta rondalla simple i enginyosa pot aplicar-se a tots els àmbits de la vida. Amb paraules i exemples comprensibles fins i tot per a un nen, ens ensenya que tot canvia, i que les fórmules que van servir en el seu moment poden quedar obsoletes. El "formatge" del relat representa qualsevol cosa que vulguem aconseguir "la felicitat, el treball, els diners, l'amor" i el laberint és la realitat, amb zones desconegudes i perilloses, atzucacs, foscos recondits... i habitacions plenes de formatge.

Escrit per un autor de fama internacional, aquest relat està prologat per un renombrat consultor empresarial. Els seus ensenyaments han servit d'inspiració en tot tipus de companyies i organitzacions empresarials.

 

Versió en català

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017