Obres d'art
Cerca per
 

Transforma tu cerebro con PNL

Transforma tu cerebro con PNL
Editorial: Urano
Autor: Wendy Jago
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 14,00€

Estratègies d'autocoaching per sobreviure i prosperar en un món de canvis.

Com superar amb èxit l'època de reptes que ens ha tocat viure? Wendy Jago, una de les majors expertes del món en la disciplina coneguda com PNL (programació neurolingüística), té la resposta: mitjançant les poderoses tècniques de l'autocoaching.

La majoria de persones creu conèixer els seus propis límits i, en conseqüència, amb prou feines s'esforça a desafiar-los. No obstant això, tal com van descobrir els pioners de la PNL, les suposades fronteres del cervell no són més que "metaprogrames", una espècie de mapes mentals a partir dels quals naveguem per la realitat. Modificant aquests "metaprogrames" (fets d'actituds, valors i suposicions) que ens limiten, comprendrem millor als altres, serem més feliços i treballarem de forma més eficaç. Exercitar el cervell ajuda a dissenyar-ho!

Tan apropiat per iniciar-se en la PNL com per seguir explorant les seves tècniques, qualsevol lector trobarà en aquestes pàgines eines tan senzilles com a valuoses per prosperar en aquest moment de canvis... més enllà del que creia possible.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017