Obres d'art
Cerca per
 

Generación de modelos de negocio (7a edició)

Generación de modelos de negocio (7a edició)
Editorial: Deusto
Autor: Osterwalder i Pigneur
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 29,95€

En aquests últims anys hem assistit a l'arribada de nous models de negoci *disruptivos que han canviat el paisatge dels mercats.

Tots tenen un denominador comú; trenquen amb la tradició i amb les característiques dels models de negoci tradicionals que fins ara havien dominat el món.

En aquest llibre els analitzem i t'oferim les eines, molt senzilles i d'eficàcia provada, perquè puguis dissenyar-los i implementar-los.

Així mateix, et vam mostrar les tècniques i models més innovadores que actualment estan utilitzant les principals empreses de tot el món.

Amb Generació de models de negoci aprendràs a dissenyar, entendre i aplicar nous models de negoci, així com a analitzar i millorar els ja existents.

Amb la col·laboració de 470 experts estrategues de tot el món

Generació de models de negoci és fidel a la seva filosofia, tant en el disseny atractiu i pràctic de la seva presentació com en el seu contingut, al que han contribuït 470 professionals de tot el món amb una dilatada experiència.

La traducció a l'espanyol també ha comptat amb la participació de 18 experts del panorama hispanoamericà.

Dissenyat per a gent dinàmica

Per a una major comoditat el disseny del llibre és completament visual i a tot color, la qual cosa permet una lectura fàcil, agradable i entretinguda.

No és merament un llibre convencional, és una guia pràctica sobre innovació empresarial, d'utilitat per a visionaris, emprenedors, professionals i defensors de l'eficàcia i de la millora continua.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017