Obres d'art
Cerca per
 

La asertividad

La asertividad
Editorial: Plataforma
Autor: Eva Bach i Andrés Forés
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 15,00€

Com circules per la vida? Amb assertivitat o com un elefant en una ferreteria?

Assertivitat rima amb felicitat i no és una mera coincidència. L'assertivitat és un poderós recurs per a unes relacions més positives i harmonioses amb els altres i d'aquí el gran interès que desperta. Ens permet expressar el que sentim, la qual cosa pensem i el que necessitem sense agredir ni ser agredits. És un concepte que implica, entre molts altres aspectes, la capacitat de comunicar eficaçment i amb empatia.

Amb aquest llibre, les autores ens regalen un tractat essencial sobre comunicació i relacions humanes. El lector trobarà gran quantitat d'exemples i situacions quotidianes que li sonaran conegudes, d'idees i solucions que podrà aplicar en la seva vida personal i laboral. Llegir-ho li aproparà una mica més a l'art de la exquisidesa personal i a la capacitat de comunicar-se d'una manera honesta, directe i respectuós.

L'assertivitat és un concepte de recent estudi. Eva Bach i Anna Forés ens ho despullen d'una manera senzilla, delicat, profund i proper, abocant en aquest treball tota l'experiència i sensibilitat que atresoren.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017