Obres d'art
Cerca per
 

¡Influye!

¡Influye!
Editorial: Alienta
Autor: Enrique Alcat
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 12,00€

Persuadir?, convèncer?, manipular?

La influència s'aprèn. Aquest llibre exposa les tècniques més influents, en l'àmbit personal i professional, per aconseguir els teus objectius a través d'una poderosa eina anomenada comunicació. La reflexió a la qual convida aquesta publicació ens ajuda a ser més influents en el nostre entorn més proper, i a escodrinyar per què els bons capdavanters, les persones poderoses i les icones mediàtiques aconsegueixen els seus objectius.

La influència es forja amb rigor, amb mètode i amb una estratègia en la qual es planifiquin prèviament els objectius que volem obtenir a través del llenguatge, de les nostres accions, de les actituds i de les qualitats personals i professionals que van des de la seducció fins a la imatge de marca passant per tècniques de motivació, intel·ligència emocional, habilitats de comunicació i capacitat de superació.

La influència no s'improvisa. La capacitat d'influir en els altres es prepara. Aquest llibre t'ajudarà a aprofundir en el difícil art de persuadir, que és molt més que convèncer, i a conèixer les claus per utilitzar la comunicació per aconseguir els resultats que pretens en la teva vida personal i professional. L'èxit depèn de molts factors si bé la capacitat d'influir és l'eina més poderosa per aconseguir qualsevol objectiu.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017