Obres d'art
Cerca per
 

La encrucijada de Carlota

La encrucijada de Carlota
Editorial: Espasa
Autor: Isabel Aguilera
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 18,90€

La història d'una dona espanyola, nascuda en 1970, que en el seu moment a dia ha de fer front als reptes personals i professionals que se li presenten, intentant no desatendre cap d'aquestes dues facetes. Al fil del relat, sorgeixen qüestions com la compatibilitat dels interessos familiars amb l'èxit laboral, la renúncia, el sofriment davant l'elecció, la importància del treball en equip, el lideratge o la maternitat.

Carlota es troba a cavall entre dues generacions, l'analògica i la digital, i entre dos segles. La seva formació és impecable: maneja diversos idiomes, ha realitzat els seus primers treballs en una multinacional, on també desenvolupa els seus primers contactes amb el món de l'adreça, i ha adquirit capacitat per assumir nous reptes i un interès enorme per créixer. En definitiva, posseeix tots els ingredients que van a permetre-li convertir-se en una executiva d'èxit.

Paral·lelament, es desenvolupa la seva vida personal, amb esdeveniments que poden ser els de qualsevol: la relació amb els seus pares, el seu primer matrimoni, el divorci, un segon matrimoni, la maternitat, les relacions de parella, l'amistat…

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017