Obres d'art
Cerca per
 

Velocidad

Velocidad
Editorial: Alienta
Autor: Diversos
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 18,95€

Milions de lectors a tot el món han llegit la novel·la La meta, de Jeff Coix i Eliyahu Goldratt, que a través de la ficció explica els principis dels mètodes innovadors de gestió desenvolupats per Eliyahu.

Ara, de la mà de l'Institut AGI-Goldratt i de Jeff Coix, arriba Velocity, una narració plena de consells pràctics per a directius de qualsevol àrea empresarial.

A Amy Cieolara, la protagonista d'aquesta exquisida història, li comuniquen que la seva empresa Hi-T Composites es convertirà en subsidiària del seu rival Winner Inc, i que serà nomenada presidenta interina. La seva missió serà convertir a la seva nova empresa en un paradigma de la gestió empresarial, tasca a la qual es dedicarà combinant tres disciplines: el sistema Llegeixin, per reduir els sobrants; el Sistema Sis Sigma, per reduir errors i garantir la qualitat; i la Teoria de les Limitacions, per millorar la productivitat.

La història de Amy és la de qualsevol directiu que hagi d'enfrontar-se al repte d'implementar contínues millores. D'això tracta Velocitat, de com dur a terme canvis difícils i costosos i d'aconseguir, de la forma més ràpida possible, els objectius estratègics.

Tot això a través d'un mètode d'èxit contrastat que ja ha estat utilitzat per multinacionals com Procter & Gamble o ITT, i que ve avalat pel segell Goldratt, estendard de l'excel·lència empresarial.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017