Obres d'art
Cerca per
 

Innovar o desaparecer

Innovar o desaparecer
Editorial: Deusto
Autor: Antonio Davila
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 22,00€

La innovació és una de les claus de l'èxit de les empreses i es fa indispensable en contextos de crisis, quan sembla que alguns dels pilars del sistema econòmic s'esquerden. En aquest tipus de situacions, les empreses que no són capaces de generar i gestionar eficaçment la innovació, aplicant-la a productes, estratègies, idees i processos, queden en clar desavantatge respecte a les quals sí ho fan, i poden acabar pagant molt car les conseqüències de no haver innovat encertadament i a temps.

La innovació veritablement eficaç és una delicada combinació de creativitat i moltes hores d'investigació i treball i per donar els seus fruits necessita un entorn fèrtil, preparat per acollir-la i fer-la créixer i uns líders capaços de dirigir-la. Innovar no és un acte, sinó una actitud, per la qual cosa pugues i ha d'afectar a tots els nivells de l'organització empresarial, començant per les pròpies idees preconcebudes sobre la innovació.

Així doncs, són molts els factors que afavoreixen una actitud innovadora efectiva. Aquesta obra recull les aportacions essencials de vuit grans gurús del management, publicades en l'Harvard Business Review. Articles teòrics, anàlisis de casos pràctics, assajos i fins i tot entrevistes componen aquesta recopilació, que obre el professor del IESE Antonio Dávila amb un útil i constructiu pròleg.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017