Obres d'art
Cerca per
 

Eventos de empresa

Eventos de empresa
Editorial: Deusto
Autor: Raimond Torrents
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 24,85€

Què és un esdeveniment d'empresa? És aquell acte "en viu" organitzat en funció dels interessos comercials o empresarials d'una companyia o d'una marca amb la finalitat de traslladar un missatge determinat a un públic concret per provocar una resposta o generar una actitud. Els esdeveniments són una eficaç eina de màrqueting per a la comunicació empresarial. El seu principal avantatge radica en la forma en què es transmet el missatge, en viu, cara a cara. El seu principal perill també.

Aquest llibre va dirigit a tots aquells que creuen en la importància de la comunicació en les empreses, a aquells que, entenen que la forma més eficaç de transmetre un missatge a una audiència és en directe, en persona, i volen descobrir les claus dels esdeveniments com a eficaç eina de comunicació al servei dels objectius de l'empresa, els factors que condicionen el seu èxit i les seves múltiples possibilitats.

Què són els esdeveniments d'empresa? Para què serveixen? Com es creen i com es produeixen? En aquestes pàgines el lector trobarà la resposta a aquestes preguntes, i l'opinió i exemples de reconeguts professionals dels més diversos sectors que han col·laborat amb la seva experiència, a il·lustrar els continguts d'aquest llibre.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017