Obres d'art
Cerca per
 

El efecto Facebook

El efecto Facebook
Editorial: Gestión 2000
Autor: David Kirkpatrick
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 19,95€

En pocs anys, Facebook ha passat de ser una petita empresa dirigida des d'un dormitori de la Universitat d'Harvard a convertir-se a la xarxa social més popular del món. Compta amb centenars de milions de persones inscrites, un valor de mercat incalculable i ha servit per donar difusió a protestes i reivindicacions en països de tot el món.

David Kirkpatrick ha volgut conèixer la història real de la seva fundació i les claus que l'han portat a convertir-se en el fenomen sociològic més importants dels últims anys. Per a això, ha investigat a fons les seves característiques, creixement, objectius, influència, model i perspectiva de negoci i s'ha entrevistat amb tots els seus fundadors i directius, inclosos Moskovitz i Mark Zuckerberg, la seva ànima máter.

Facebook és molt més que una xarxa social. La seva rellevància aconsegueix cotes que pocs s'haguessin atrevit a pronosticar. Ha estat la plataforma de comunicació de polítics com Obama, ha servit per donar notorietat a campanyes reivindicatives en països tan distants com Iran o Mèxic i és ja una gran plataforma per a les campanyes publicitàries més importants. Tot això és l'efecte Facebook.

El llibre explica tot el que ha succeït al llarg d'aquests pocs anys i que fins ara no apareixia en cap altre llibre ni en la pel·lícula que va retratar el seu naixement. A més, ens dóna les claus per entendre les causes del seu revolucionari èxit, així com per entendre per què Mark Zuckerberg és, en opinió de l'autor, el “nou Bill Gates”.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017