Obres d'art
Cerca per
 

El Laberinto de Los Espiritus

El Laberinto de Los Espiritus
Editorial: Planeta
Autor: Carlos Uruiz Zafón
Disponibilitat: En estoc
Preu: 23,90€
Ha arribat el moment. Quinze anys després que el petit Daniel s'endinsés per primera vegada en el Cementiri dels Llibres Oblidats, la gran odissea dels Sempere i tants d'altres personatges que hem compartit arriba a la seva gran final a la més intensa, complexa i apassionant de les seves aventures . És hora d'endinsar per fi en els secrets del laberint i arribar al cor de la història. Vull agrair-vos que hàgim compartit camí al llarg de tants anys i llibres. Aquesta història és ja tan meva com la vostra. En nom de Daniel, Bea, Fermín, Isabella, Carax i tots els integrants de l'univers del Cementiri dels Llibres Oblidats, gràcies. S'alça ara el teló per a la més gran de totes les seves aventures. Ens veiem en els llibres.
Carlos Ruiz Zafón.
 
A la Barcelona de finals dels anys 50, Daniel Sempere ja no és aquell nen que va descobrir un llibre que hauria de canviar-li la vida entre els passadissos del Cementiri dels Llibres Oblidats. El misteri de la mort de la seva mare Isabella ha obert un abisme en la seva ànima del que la seva dona Bea i el seu fidel amic Fermín intenten salvar-lo.
Just quan Daniel creu que està a un pas de resoldre l'enigma, una conjura molt més profunda i fosca del que mai podria haver imaginat desplega la seva xarxa des de les entranyes del Règim. És llavors quan apareix Alícia Gris, una ànima nascuda de les ombres de la guerra, per conduir al cor de les tenebres i desvetllar la història secreta de la família? encara que a un terrible preu.
El Laberint dels Esperits és un relat electritzant de passions, intrigues i aventures. A través de les seves pàgines arribarem al gran final de la saga iniciada amb L'Ombra del Vent, que arriba aquí tota la seva intensitat i calat, alhora que dibuixa un gran homenatge al món dels llibres, a l'art de narrar històries i al vincle màgic entre la literatura i la vida.
Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017