Obres d'art
Cerca per
 

Cambia el chip

Cambia el chip
Editorial: Gestión 2000
Autor: Chip Heath i Dan Heath
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 17,95€

Més val dolent conegut que bé per conèixer. Aquest és un de les nostres dites més populars.
Patim una resistència natural al canvi? Per què ens oposem a qualsevol modificació de la nostra rutina diària, dels nostres hàbits i costums?

La veritat és que, a pesar que al llarg de la nostra vida acceptem canvis crucials, tals com el matrimoni, els fills, la incorporació a les noves tecnologies o els desafiaments de noves ocupacions, alguns hàbits ens resulten innegociables i, per més que vulguem, no aconseguim eradicar-los.

En resum, hi ha canvis fàcils i canvis extremadament difícils: en què es diferencien? Els psicòlegs han demostrat que existeixen dos mecanismes diferents de presa de decisions en el nostre cervell: el racional i l'emocional. El primer és lògic, estratègic, reflexiu, i el segon és intuïtiu i impulsiu. Un vol un cos escultural i aprofitar el temps per aprendre idiomes, i l'altre vol menjar-se un pastís i veure una estona la televisió. El racional s'oposa amb fermesa a qualsevol canvi en la rutina, l'emocional anhela tenir sempre nous reptes.

Xip Heath i el seu germà Donen, dos reconeguts especialistes en comportament organitzacional, ens expliquen com alinear aquests dos mecanismes cerebrals, tots dos igual d'importants perquè, després dels nostres infructuosos intents, els canvis ens siguin més plaents i obtinguem millors resultats d'ells.

Amb un estil amè i agradable i amb una sòlida exposició argumental, els autors ens resumeixen dècades d'investigació en psicologia, sociologia i altres disciplines científiques per explicar-nos com podem efectuar un canvi transformador en les nostres vides. Si portes temps intentant canviar d'hàbits sense aconseguir-ho, aquest llibre es convertirà en el teu millor aliat i company de ruta.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017