Obres d'art
Cerca per
 

Shopper marketing

Shopper marketing
Editorial: Profit
Autor: M. Stählberg V. Maila
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 18,86€

Escrit per més de 30 experts en el tema de tot el món, Shopper Màrqueting exposa els mitjans més eficaços de convertir en compradors efectius als compradors potencials que es troben en el punt de compra.

Shopper Màrqueting (màrqueting centrat en el comprador i en el punt de venda) investiga el tema de les iniciatives de màrqueting que van dirigides a les persones que entren a tafanejar o comprar a les botigues ia les que es pot influir la seva presa de decisió definitiva.

És possible que el shopper màrqueting sigui un camp del màrqueting relativament nou, però les inversions econòmiques que es realitzen en aquest camp augmenten any rere any. Segons estudis recents, el shopper màrqueting creix fins i tot més ràpidament que la publicitat a Internet. Tan sols el 5 per cent dels compradors són fidels a una sola marca dins d'una categoria de productes. Aquests resultats demostren que hi ha unes oportunitats enormes per influir i canviar les decisions dels clients en el moment en què estan fent de veritat les seves compres-i Shopper Màrqueting podrà mostrar exactament la manera d'aconseguir.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017