Obres d'art
Cerca per
 

La reconquista de la creatividad

La reconquista de la creatividad
Editorial: Conecta
Autor: Fernando Trias de Bes
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 16,90€

Som creatius per naturalesa; les barreres de la nostra creativitat són externes: aprenguem a eliminar-les. 

La creativitat no té final, no coneix més límit que el que la pròpia vida li imposi. Quan s'acabi la vida, la creativitat ho farà amb ella. Mentre hi hagi vida, la creativitat romandrà. I això, com a éssers vius i intel · ligents que som, és una gran notícia. 

Fernando Trías de Bes 

La creativitat és una facultat innata a la condició humana. Aquest és el punt de partida de la reflexió de Fernando Trías de Bes a La reconquesta de la creativitat. 

L'acte de crear és consubstancial a la nostra existència. No obstant això, a mesura que les nostres vides avancen anem progressivament perdent l'impuls d'aquesta facultat. La por a l'error, l'imperi de la lògica, el sistema educatiu o els protocols i rutines produeixen individus eficients i adaptats però es converteixen en algunes de les circumstàncies que van limitant progressivament la nostra capacitat de crear. 

La bona notícia és que la facultat creativa roman latent en el nostre interior i és recuperable. Fernando Trías de Bes ens ofereix una sèrie d'eines pràctiques per a reconquistar la nostra capacitat de crear, tant a través de la identificació i eradicació dels obstacles i inhibidors del procés creatiu com d'una sèrie de potenciadors de la creativitat.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017