Obres d'art
Cerca per
 

El manual del estratega

El manual del estratega
Editorial: Gestión 2000
Autor: Rafael Martínez Alonso
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 18,95€

Les estratègies que s'adoptin en aquests anys seran més determinants que mai per a un futur a llarg termini . En el cas de la societat en el seu conjunt , està en joc el seu benestar . En el cas de les organitzacions , i també dels emprenedors , està en joc el " estar" . Podria semblar que el ritme del canvi suggereix que cal renunciar a l'estratègia i ser només reactiu . Aquí es defensa el contrari. Un món en veloç transformació dóna més oportunitats als qui abans implantin millors estratègies o triguin menys a trobar una forma diferent de fer les coses 

Aquest llibre recull un nítid i lúcida anàlisi de cinc perfils d'estrategues amb èxit : aquell que es llança a l'acció, el que s'adapta per atendre una demanda de l'entorn , el que anticipa i planifica les seves activitats , el que renuncia a comprendre el nou paradigma empresarial i se centra en els objectius financers i , finalment , el qual intenta modelar al seu favor un entorn cada vegada més connectat i aprofitar les noves oportunitats .

Així mateix , proposa una tècnica per combatre la incertesa empresarial basada en tres principis assequibles per a qualsevol entitat : anticipació , adaptació i acció . Una cosa que Rafael Martínez Alonso , director a l'àrea d'estratègia i aliances de Telefónica i autor d'aquest llibre, ha batejat com la nova triple A ( aprofitant que les agències de qualificació estan deixant " desocupades" aquestes sigles ) .

A El manual de l' estrateg trobarà, a més , exemples sobre grans companyies , empresaris destacats , referències a l'art de la guerra , l'antropologia , la física o la biologia , estimulants metàfores , bon humor i eloqüents cites que no només amenitzen la lectura, sinó que sens dubte indueixen al pensament lateral , cosa que resulta essencial per a la pràctica d'una estratègia oberta i creativa.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017