Obres d'art
Cerca per
 

El gran cambio

El gran cambio
Editorial: Temas de Hoy
Autor: Fernando Trías de Bes
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 17,90€

No vivim una crisi financera i econòmica passatgera , sinó els efectes d'un gran tsunami geopolític i social en el món : el gran canvi . És el final d'una llarga etapa d'expansió d'Occident i una basculació de poder i riquesa a altres parts del món .

El lideratge dels països emergents i la irrupció de les noves tecnologies s'han convertit en obsolets els models de negoci tradicionals .

Una superglobalización que , inesperadament , s'ha tornat contra els països rics que la van promoure . Els polítics van tractar de preservar els Estats del benestar mitjançant un nou esquema internacional de deutes que només va agreujar les coses . Una fugida endavant . El relleu occidental era inevitable . La classe política esdevenir una burocràcia negligent i corrupta , forma de govern que bé pot desembocar en el final dels grans partits i en la transformació dels models de representació ciutadana .

Protagonitzar un període històric de destrucció creativa . Entrarem en una nova era que , després de destruir , obrirà també oportunitats a emprenedors i empreses .

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017