Obres d'art
Cerca per
 

Lo que NO te cuentan en los libros de ventas

Lo que NO te cuentan en los libros de ventas
Editorial: Alienta
Autor: Mònica Mendoza
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 14,95€

Si estàs cansat dels manuals de vendes, aquest és el teu llibre . Hi ha moltes coses que els manuals no t'expliquen i cal saber urgentment per endinsar a la jungla comercial i, per atreure l'atenció dels teus potencials compradors en un mercat tan saturat d'oferta com l'actual, precises molt més que les típiques i gastades tècniques de vendes .

La psicòloga i experta en vendes Mònica Mendoza et descobreix en aquest llibre una sèrie de secrets fruit tant de la seva experiència com a comercial de carrer com de l'estudi de la psicologia del comprador . I els posa a la teva disposició perquè els apliquis a la teva producte o servei com més aviat .

La forma de mirar, el que fas sentir als altres en una visita comercial o la capacitat de convèncer i generar autoritat en els dos primers minuts d'interacció són alguns dels exemples pràctics que faran que vendre et sembli ara molt més senzill i motivador . Així mateix, inclou anècdotes reals de la seva pròpia història de superació personal que no et deixaran indiferent.

Si ja has estudiat totes les tècniques hagudes i per haver , si vens un producte que no és dels millors ni dels més barats del mercat , si has de captar cada any més clients , si la teva empresa no té una llotja al Bernabéu ni al Camp Nou , si no tens una xarxa de contactes amb opulents butxaques que et puguin comprar amb una sola trucada , AQUEST ÉS EL TEU LLIBRE !

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017