Obres d'art
Cerca per
 

El venedor de temps

El venedor de temps
Editorial: Empresa Activa
Autor: Fernando Trias de Bes
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 10,25€

Hi havia una vegada un tipus corrent que vivia a un lloc aleatori, en un piset comú, amb una hipoteca de per vida. Res fora del normal. Excepte per una afició de joventut, potser una obsessió: l'estudi del sistema reproductor de les formigues de cap vermell, afició a la qual no es podia dedicar per manca de temps i que, amb el pas dels anys, resultaria ser... una bomba de rellotgeria!

"Ai, si jo fos amo del meu propi temps!", es queixava el nostre tipus corrent.

Aquest és el protagonista de la nostra història, un ciutadà anònim que, amb una idea irracional de negoci en què no creu ningú, es converteix en una seriosa amenaça per a la societat de consum. Un tipus corrent que demostra que qualsevol sistema econòmic que no respecti els drets essencials dels individus està condemnat a fracassar.

Amb una visió àcida i irònica de l'empresa, del món industrial i de l'adveniment del màrqueting de masses, Fernando Trías de Bes ens recorda que són els ciutadans els qui sostenen les economies i que pot arribar el dia en què els productes de consum es converteixin en armes per a una rebel·lió silenciosa dels ciutadans contra els excessos i la irracionalitat del sistema.

Versió disponible en castellà

Amb aquest llibre, el lector està adquirint molt més que unes pàgines impreses, escrites amb intel·ligència per un autor d'èxit reconegut i enquadernades en un format bonic. Està adquirint temps! El seu temps!

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017