Obres d'art
Cerca per
 

La vaca Púrpura

La vaca Púrpura
Editorial: Gestión 2000
Autor: Seth Godin
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 19,95€

El món està canviant de forma vertiginosa i, amb aquest, les regles del màrqueting. Les quatre Pes i les velles pràctiques tan ben apreses durant anys han deixat de funcionar per una senzilla raó: la saturació dels mitjans i de la ment del consumidor. Perquè el nostre producte no es torni invisible en aquesta nebulosa d'opcions hem de fer extraordinari, diferenciar-lo. I res més extraordinari i diferent que una vaca porpra.

Les vaques, després de veure una, o dues, o deu, són avorrides. Però una vaca porpra és una cosa que crida l'atenció, que obliga a aturar-se, mirar i fins i tot meravellar. És increïble, emocionant, diferent, cosa que mai s'oblida. I el més important, és inherent, és part del producte des del naixement o no ho és.

El guru del màrqueting Seth Godin ens ofereix en aquest text la seva visió i opinions particulars sobre la funció del màrqueting en les organitzacions i ens obre els ulls a una nova i excel · lent mentalitat que farà que els nostres productes i plantejaments de mercat deixin de ser perfectes per convertir en diferents i transformadors.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017