Obres d'art
Cerca per
 

Faceboom

Faceboom
Editorial: Alienta
Autor: Juan Faerman
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 12,00€

Què és el que té Facebook que ho fa tan irresistible i fascinant? Per què es fa tan difícil mantenir-se al marge d'aquest primer gran fenomen de masses del segle XXI? Què és el que fa que en una aparença simple la pàgina sumeix adeptes sense parar? Com ha aconseguit convertir-se en un factor de poder capaç d'inclinar la balança en una elecció presidencial com la d'Estats Units o França?

Per respondre a totes aquestes preguntes, Juan Faerman esmicola la més famosa xarxa social en un retrat apassionant i crític de cadascuna de les seves aplicacions i funcions. Murs, tocs, sol·licituds d'amistat, fotos, interessos, status… Faceboom és una sàtira despietada sobre la nostra actitud ingènua i comportament pueril al món online.

Estem davant un dels primers llibres del món a analitzar el fenomen Facebook des d'una perspectiva sociològica, amb una opinió definida i una visió propera i autocrítica. En un llenguatge accessible i despullat de tecnicismes. Es tracta d'una obra que, a través de la punxant ironia de l'autor, posa en evidència a la nostra societat i els seus defectes. Una lectura addictiva que et mantindrà entretingut de principi a fi.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017