Obres d'art
Cerca per
 

El club de los tipos duros

El club de los tipos duros
Editorial: Gestión 2000
Autor: R. Galán i F. Montero
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 16,95€

Estàs fart de ser calcigat o menyspreat en el teu lloc de treball? Segueixen sense donar-te aquest merescut ascens que tant anheles? Els teus companys s'atribueixen els teus mèrits, et roben les idees i riuen de les teves camises? El teu cap t'intimida o t'encarrega labors de becari?

El Dr. House, John Locke, Dexter Morgan, Hannibal Lecter, John McLane o la mateixa Marge Simpson s'erigeixen en aquest llibre com a experts en coaching. Et donaran, a partir de la seva experiència i amb el segell inigualable del seu mal raïm, consells i mètodes per aconseguir posar ferms a caps i companys de treball, i de forma molt més efectiva i pràctica del que qualsevol psicòleg ho hagués fet. En definitiva, et convertiran en el tipus dur que sempre vas voler ser i mai vas aconseguir.

El club dels tipus durs és una sàtira dels llibres d'autoajuda i gestió empresarial. Una obra que utilitza els brillants diàlegs que han fet famosos a alguns dels personatges més admirats i seguits de la petita i gran pantalla.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017