Obres d'art
Cerca per
 

El vendedor de confianza

El vendedor de confianza
Editorial: Plataforma
Autor: Fede i Jose Martrat
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 17,00€

Un llibre imprescindible per la gent de vendes. Aconseguir incrementar les vendes d'una empresa és cada dia més difícil. Els productes s'assemblen cada vegada més en prestacions i preus, el client està més informat i només decideix gastar en el que confia que li aportarà valor. Avui en dia, generar confiança dels clients és el factor determinant. Però, quins són els factors que inspiren confiança en la relació amb el client?
A partir d'una narració ambientada en l'antiga Mesopotàmia, Enoc i Nil, dos germans que en el seu moment van crear la seva empresa, ens expliquen en primera persona, de forma amena i molt pràctica, els aspectes que deu tenir en compte un bon vneedor, i els elements clau per aconseguir que el client arribi a confiar en ell. Cadascun d'aquests elements, sintetitzats en forma d'"eina" al finalitzar cadascun dels capítols en unes taules d'argila grabats pel mestre Babají.
Basat en experiències reals a partir dels diversos reptes comercials en que s'han trobat els autors i els seus col·laboradors en projectes de consultoria comercial tant per multinacionals com per PIMES. Els autors són a més a més, els creadors i responsables de l'assignatura a Management efectiu en Vendes del programa Executive MBA d'ESADE Business School.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017