Obres d'art
Cerca per
 

Ahora, descubra sus fortalezas

Ahora, descubra sus fortalezas
Editorial: Gestión 2000
Autor: Donald O. Clifton
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 21,95€

Aquest llibre ofereix al lector una forma d'avaluar-se en relació als factors clau d'èxit. Per a això haurà de respondre el Qüestionari de Fortaleses, el primer instrument d'avaluació sobre la personalitat normal des de la perspectiva de la psicologia positiva desenvolupat expressament per a Internet.

El Qüestionari de Fortaleses presenta a la persona entrevistada 180 parells de frases (cada opció consisteix en dues frases descriptives com Jo llegeixo totes les instruccions abans de començar, en contraposició a Jo prefereixo iniciar ràpidament, col·locades com a pols oposats d'una escala) i se li demana que en 20 segons triï la frase que millor li descriu i indiqui en quina mesura ho fa.

A l'interior del llibre s'explica el procediment per realitzar el Qüestionari de Fortaleses. Quan acabi de respondre-ho, vostè podrà veure els seus Talents Dominants, és a dir, aquells que ho distingeixen i són la seva font més gran de fortaleses.

Mentre estudia els seus Talents Dominants i pensa en la manera d'aplicar el que ha après en aquest llibre, tingui presenti el següent: La veritable estratègia de la vida no és mancar de fortaleses suficients.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017