Obres d'art
Cerca per
 

Vender me gusta

Vender me gusta
Editorial: Plataforma
Autor: Lorenzo Cavalieri
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 17,00€

 

Si fins i tot en una època de profunda crisi econòmica com la que estem vivint abunden els llocs de venedors en les ofertes d'ocupació, és perquè en les economies desenvolupades, gràcies a la globalització i les noves tecnologies, es redueix el nombre dels que produeixen i augmenta el dels que venen. Hi ha cada vegada menys persones a les fàbriques i més en contacte amb el client. La dimensió comercial està molt present en totes les professions, i per això és fonamental afegir l'habilitat comercial a les habilitats tècniques.

Vendre m'agrada és un llibre apassionant que celebra l'art de la venda i desmunta molts tòpics sobre això. Vendre és una activitat-molt lluny ja de l'estereotip del venedor simpàtic i invasiu-que ningú pot ignorar i que pot ser totalment lloable des del punt de vista ètic i alhora molt estimulant intel · lectualment.

Amb més de deu anys d'experiència comercial en diversos sectors, l'autor demostra en aquestes pàgines per què el sistema econòmic no pot tolerar que algú pensi «la venda no és per a mi». Es tracta, per tant, d'una obra dirigida no només als que ocupen un lloc comercial, sinó a tots els professionals que desitgin estar a l'altura de les demandes del mercat de treball actual.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017