Obres d'art
Cerca per
 

Day Trading

Day Trading
Editorial: Deusto
Autor: Oliver Velez
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 38,95€

Com aconsegueixen els millors inversors desconnectar de tot el soroll que embolica el món de la inversió i concentrar-se només en allò que necessiten per guanyar? Aquest llibre revela secrets i estratègies entre les quals s'inclouen:

-Els Set pecats Capitals de la inversió: com desarrelar i eliminar aquestes pràctiques enganyoses i mortals.
-L'índex dels Cinc Magnífics de Pristine: Valors borsaris clau a seguir que imiten, i lideren, les accions del mercat general
-Eines i tàctiques Nasdaq Nivell II: Tot el que necessita per comprendre i negociar, en les pantalles ràpides de Nivell II.
-Les Deu principals eines i tàctiques gràfiques: Models gràfics fiables per determinar punts d'entrada i sortida rendibles.
-Pujar-se a l'ona del guanyador: Tres passos demostrats i fàcils de seguir per deixar córrer els beneficis.

És la llei de la jungla de les inversions electròniques: en tota operació borsària, milions de vegades al dia, sempre hi ha un inversor que supera a un altre. Un inversor guanya, un altre perd.

Els autors li explicaran com afrontar i superar els reptes emocionals i psicològics de l'inversor intradía i aniran més enllà per mostrar-li les tècniques i estratègies que podrà utilitzar diàriament per augmentar el seu percentatge d'operacions guanyadores i reforçar el seu avantatge competitiu en cada operació. Escolti les seves veritats. Segueixi les seves regles i comenci avui mateix a convertir-se en mestre de la inversió intradía.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017