Obres d'art
Cerca per
 

En la cabeza de Steve Jobs

En la cabeza de Steve Jobs
Editorial: Gestión 2000
Autor: Leander Kahney
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 19,95€

Costa comprendre que un sol home revolucionés en els setanta i els vuitanta el món de la informàtica (amb Apple), en els noranta el de l'animació (amb Pixar) i en el 2000 el de la música digital (amb el Ipod). No sembla sorprenent que siguin molts els que li idolatrin. D'altra banda, són moltes les anècdotes i històries que corren sobre el seu mal caràcter i el seu fort temperament.

En el cap de Steve Jobs aborda el culte a la personalitat que envolta a Jobs, traient a relluir el secret del seu inqüestionable èxit. Ens aproxima a la seva figura, deixant així constància de les múltiples contradiccions que conformen la seva ment; la d'un elitista que menysprea l'estupidesa del proïsme, però que construeix el seu imperi sota el pilar de la simplificació; la d'un home obsessiu amb escasses habilitats socials que trama profundes amistats amb gent com Steve Wozniak o John Lasseter; la d'algú que professa el budisme antimaterialista i que produeix al mateix temps articles de venda massiva en fàbriques asiàtiques.

El resultat d'aquest llibre és part biografia part guia de lideratge. Un retrat del més significatiu exemple d'innovació, constància i talent del món dels negocis. Una narració impossible d'abandonar sobre la inclassificable i admirada figura de Steve Jobs.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017