Obres d'art
Cerca per
 

El bon cap

El bon cap
Editorial: Viena Edicions
Autor: Joaquim Valls
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 16,50€

Sigues un líder com Pep Guardiola amb el mètode Kimmon

 

No cal ser aficionat al futbol, o culer de soca-rel, per adonar-se que Pep Guardiola és molt més que un bon entrenador, que hi ha alguna cosa (o potser són moltes) que el distingeixen de tots els altres. Uns destaquen la seva integritat, d'altres la contagiosa passió que sap transmetre als jugadors o una natural intuïció per liderar... Sigui com sigui, per a milions de persones s'ha convertit en un model a seguir per polítics, empresaris, mestres, pares... i al capdavall per tots i cadascun de nosaltres, perquè tots sense excepció vivim en societat i, si volem avançar cap a un món millor, per força ho haurem de fer en equip.

A El bon cap, Joaquim Valls, creador del mètode de grafotransformació Kimmon, que ja ha estat posat en pràctica per milers de persones, determina quins són els factors psicològics que converteixen Pep Guardiola en un líder excepcional, i estudia com cadascú de nosaltres pot potenciar aquests factors d'una manera pràctica, senzilla i extraordinàriament efectiva.

Perquè ens calen molts Peps Guardiola, i tu en pots ser un. Creure que és possible és el primer pas per aconseguir el millor equip, per crear el millor joc i per obtenir el millor de la vida.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017