Obres d'art
Cerca per
 

Buenas noches y buena suerte

Buenas noches y buena suerte
Editorial: Ediciones Invisibles
Autor: Joaquim Valls
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 17,50€

 

A la nit, quan ens preparem per al descans nocturn, deixem d'ocupar-nos de moltes coses i el nostre cervell aprofita aquest estalvi d'energia per reforçar i organitzar la memòria. Totes les investigacions apunten que les nostres neurones, en veure lliures de moltes de les seves obligacions habituals en l'estat de vigília, són capaços d'establir i reestructurar durant el son una major quantitat de connexions sinàptiques.

Partint d'aquest potencial natural del nostre ritme biològic, i de la flexibilitat del cervell, que ens permet reeducar a qualsevol edat, Joaquim Valls, creador del mètode de grafotransformación Kimmon ® i autor de l'èxit de vendes Bon dia i bona lletra, et proposa un mètode pràctic i efectiu, basat en recents investigacions científiques, per cultivar en el moment que precedeix al son les característiques psicològiques que ens predisposen a la bona sort, per descobrir els talents naturals que ens garanteixen l'èxit personal, i per prendre consciència de la brúixola interior que ens guia a una vida plena.

I el millor de tot és que tens molt a guanyar i absolutament res a perdre. Ni tan sols hores de son. Que passis molt bona nit i ... que tinguis molt bona sort.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017