Obres d'art
Cerca per
 

Emociones colectivas

Emociones colectivas
Editorial: Alienta
Autor: O. Peñalver Martinez
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 12,00€

Les emocions dels grups i organitzacions, siguin aquestes de resignació, ressentiment, serenitat, ambició o confiança, afecten directament als resultats que són capaços de generar. Si això és així, resulta evident que mereix la pena diagnosticar quins són els estats d'ànim dels nostres equips, per minimitzar els més restrictius i potenciar els més expansius. Ovidio Peñalver busseja entre diferents autors i models, buscant la gènesi emocional dels sistemes humans per influir d'una manera efectiva en el seu creixement emocional i la seva maduració.

Emocions col·lectives també proposa eines per realitzar una revisió mèdica emocional de les nostres organitzacions i analitzar si estan en línia amb les estratègies que pretenem seguir i ens ofereix pautes per aconseguir i mantenir un entorn emocionalment més sostenible.

"Una àmplia i profunda reflexió, que ens mostra amb extraordinària claredat com aquells entorns en els quals vivim i ens desemboliquem impacten, moltes vegades sense que ens adonem, en la nostra forma de pensar, sentir i actuar."
Dr. Mario Alonso Puig, Membre de l'Acadèmia Americana per a l'Avanç de la Ciència.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017